NTR158

adopt - adapt - improve

 

Pleinfestijn 2011                                     Bodegraven, 28-8-2011


Als organisatie van het Pleinfestijn 2011 kijken we, ondanks enkele regenbuien, terug op een prachtige dag. Het opblazen van de kussens begon rond acht uur, wat nog een lastige klus is als de machines toch wat meer stroom nodig hebben dan verwacht ... resultaat, zo af en toen sprong er een stop uit. Maar met wat aanpassingen ging het de rest van de dag gelukkig goed. 


                                                                            Zie hier foto’s pleinfestijn

Leuk om te zien dat tegen 10:00 uur de eerste kinderenen belangstellenden al op het plein aanwezig waren en dat we uit diverse hoeken hulp aangeboden kregen. even over tien uur was alles gereed en kon het Pleinfestijn dan toch beginnen. De zon scheen heerlijk, dat maakte de ochtend compleet! Het is prachtig om al die blije kinderen te zien en ook de ouderen hadden het goed naar hun zin. Zoals altijd deed de "Happende Haai"  weer goede zaken, maar ook bij het "Eendjesvissen" en de prachtige “Octopus” stond een geduldig rijtje kinderen, wachtend op het verlossende woord dat ze aan de beurt waren. Uiteraard was het lekker druk bij de Popcorn & Suikerspinmachine. de glimlach en zoete toetjes spraken boekdelen!

Zoals voorspeld begon het tegen enen te regenen. De PagodeTent, welke werd gebruikt voor het schminken, is omgetoverd tot een gezellig knus "meetingpoint" waarin iedereen kon schuilen. Later op de middag zijn de kussens weer gereed gemaakt, maar de drukte van s'ochtends is helaas niet meer behaald. Om drie uur was het dan toch echt afgelopen en  zijn we begonnen met het afbreken van de speeltoestellen. Tegen zeven uur lag het Raadhuisplein er weer netjes bij, precies zoals we het vroeg in de ochtend hadden aangetroffen. 
 
Al met al was het voor ons een zeer geslaagde dag! Wij bedanken iedereen, maar vooral de kinderen uit Bodegraven-Reeuwijk voor hun komst en deelname.
 
Middels deze weg willen we graag nogmaals onze sponsors en vrijwilligers bedanken:
- Alle sponsors
- Het Rabobank dichtbijfonds
- Gemeente Bodegraven / Reeuwijk
- Tafel Schmink Team
- Rode Kruis Bodegraven
 

Nederlandse Tafelronde 158 Bodegraven

Hoofdsponsor

PleinFestijn 2011

  “het Rabo Dichtbijfonds”